ST1 recycling

ST1 INNOVATIE presenteert met trots de ST1 RECYCLING, een volautomatische machine die gebruikte bestratingmaterialen sorteert en op pallets stapelt. De eerste en enige manier om straatstenen volautomatisch te recyclen.

Er is geen alternatief voor de ST1 RECYCLING dan de stenen nieuw uit de fabriek te halen en de gebruikte stenen af te voeren naar een puinrecycling. Daar worden de goed bruikbare stenen gebroken, een slechte zaak in een tijd dat grondstoffen steeds schaarser en duurder worden.

De ST1 RECYCLING reinigt en sorteert de huidige straatstenen om ze vervolgens per laag direct op een pallet te plaatsen. Volautomatisch! Diverse verbanden en klinkerformaten zijn instelbaar. Vervolgens kunnen de gereinigde en gestapelde stenen machinaal teruggelegd worden. De introductie van de ST1 RECYCLING betekent niet alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is een revolutionaire innovatie op het gebied van herbestrating.

ST1 RECYCLING PAST OOK IN UW STRAATJE

ST1 INNOVATIE heeft als doel deze nieuwe technologie zo breed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken. Een paar niet onbelangrijke voordelen op een rijtje:

  • Mensvriendelijk. De zware fysieke arbeid wordt moeiteloos overgenomen door de ST1 RECYCLING.
  • Breed bereikbaar. Ook kleine bedrijven profi teren mee omdat zij de ST1 RECYCLING voor korte perioden kunnen huren.
  • Mobiel. De ST1 RECYCLING kan op locatie geplaatst worden.
  • Duurzaam. Door het hergebruik van de stenen verlengen we de levensduur waardoor er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn om nieuwe materialen te produceren.

In een tijd waarin zware lichamelijke arbeid niet meer vanzelfsprekend is en mensen steeds langer door moeten werken ziet ST1 INNOVATIE het als haar opdracht, nu en in de toekomst, om met oplossingen te komen. Oplossingen die een eigentijdse en effi cinte invulling geven aan het aloude vak van stratenmaker. Want n ding is zeker: ST1 INNOVATIE blijft innoveren!

ST1
ST1
ST1